Fastigheten

Solnaberg Property äger fastigheten Solna Bladet 3. Fastigheten är en äganderätt och omfattar fyra sammanbyggda kontorsbyggnader. Total uthyrbar area för byggnaderna är cirka 31 325 kvadratmeter.

Under markplan finns det ett fullt uthyrt garage med cirka 165 platser och på fastigheten finns ytterligare cirka 220 parkeringsplatser utomhus och ytterligare cirka 40 parkeringsplatser kommer att tillskapas på Fastigheten, ett arbete som löper under 2016 och 2017.

Idag utgör huvuddelen av fastigheten If Skadeförsäkrings huvudkontor, vilka har varit etablerade i byggnaden sedan 1986 (tidigare som Skandia). Övriga hyresgäster är bland annat Ottobock, som hyr lokaler för kontor och mottagning.

Solnaberg Property Vändplan

Stategiskt läge vid Bergshamravägen/E18

Solnaberg Property E18

Fastigheten ligger i Bergshamra, en stadsdel i östra Solna. Bergshamra är beläget vid korsningen av de två stora trafiklederna Bergshamravägen/E18 och Norrtäljevägen, knappt fem kilometer norr om centrala Stockholm. Stadsdelen har cirka 8 000 invånare och har ett centrum med service och handel mindre än 300 meter från fastigheten.

Fastighetens strategiska läge gör den mycket lättillgänglig både med bil och kollektivtrafik. Fastigheten är belägen intill E18, vilken ger direkt tillgång till centrala Stockholm i söder, övriga Solna i väst och Arlanda i norr. Fastigheten har även utmärkt tillgång till kollektivtrafik med både tunnelbana och busslinjer i anslutning till fastigheten.

Närmaste tunnelbanestation, Bergshamra station, är belägen på mindre än 300 meters avstånd från fastigheten och resan till Stockholms centralstation tar tolv minuter. Från närmsta busshållplats går det även regelbundet bussar mot Universitetet, Danderyds sjukhus samt Brommaplan.